Login
+Follow
Login

Vår mat

Blå Band Outdoor Meals

CarbonaraAndYoghurt_small24 Hour Meals har allt du behöver för att du skall ha ett så trevligt och njutbart friluftsliv som möjligt. I vårt sortiment har vi vår torkade mat från Blå Band Outdoor meals. Färska grönsaker torkade för sig ihop med nötkött och kyckling ger vackra och goda måltider med varierande smal. Blå Band Outdoor meals finns även i 3 vegetariska lunch/middags varianter. Vill du veta mer om Blå Bands torkade mat och vilka rätter det finns så gå vidare till Blå Band Outdoor Meals.

24 Hour Meals ”mjukkonserv”

jämtland3Utöver vår torkade mat så ger vi även möjlighet att få äta färdiglagad mat i våra mjuka konserver. 24 Hour Meals mjuka konserver är färdiglagad mat i en slitstark påse. Man behöver inte tillsätta vatten utan det räcker att värma påsen eller för den delen äta maten kall direkt ur på påsen.

Om oss

Välkomna till vår egna blogg. Den här bloggen är mer en inspirationsblogg än en informationsblogg.

Vi vill i första hand få er att bli inspirerande att ge er iväg ut på både korta och långa äventyr. Vi kommer skriva om våra event, våra egna personliga äventyr, utrustning som vi har möjlighet att få prova men även ta hjälp av våra "ambassadörer" och äventyrare för att ha möjlighet att fylla ut bloggen med så mycket inspiration som det bara går.

Givetvis finns det lite information om vår mat men för mer djupgående information hänvisar vi till vår hemsida och facebook.

Så välkomna till vår blogg och hoppas ni blir inspirerade!

// Personalen på 24H och dess vänner

+Follow

Login